Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Ανακύκλωσαν, γιόρτασαν και κέρδισαν…



Την αξία της ανακύκλωσης προέβαλαν οι μαθητές του 1ου και του 11ου Δημοτικού σχολείου Ιωαννίνων στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στο πεζόδρομο της Μιχαήλ Αγγέλου.

Το παρόν έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, ο Δήμαρχος της πόλης Θωμάς Μπέγκας και ο διευθυντής της Αποστολής Κωστής Δήμτσας.

Σε μια δράση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της «Μεγάλης Γιορτής της Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Ιωαννιτών» -που βρίσκεται σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου - οι μαθητές ανακύκλωσαν συσκευασίες, κέρδισαν δώρα και συμμετείχαν στα δρώμενα που προέβαλαν το μήνυμα της Ανακύκλωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Ιωαννιτών, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών "ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ", εφαρμόζει Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, στο οποίο όλοι οι Δημότες μπορούν να ανακυκλώνουν άδειες συσκευασίες, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και επιτυγχάνοντας εξαιρετικά σημαντικά αποτελέσματα.

Στο πλαίσιο της ανάδειξης της δυναμικής της ανακύκλωσης στο Δήμο Ιωαννιτών, ώστε ακόμα περισσότεροι δημότες και μαθητές να γνωρίσουν το Σύστημα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στην πόλη και να συμμετάσχουν στη διαδικασία της ανακύκλωσης, πραγματοποιείται η "Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Ιωαννιτών" έως 31 Μαΐου 2015. Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου και του Υπουργείου Παιδείας.

Η δράση για την Ανακύκλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Γιάννενα, συνοδεύτηκε και από συλλογή φαρμάκων που εξελίσσονταν καθ' όλη τη διάρκεια του πρωινού σε συνεργασία του ΟΚΠΑΠΑ του Δήμου Ιωαννιτών με τη Μητρόπολη Ιωαννίνων.

Πηγή: epiruspost.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου