Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

AMEN.gr

Το δίκτυο Amen.gr δημιουργήθηκε για την ανάδειξη και προβολή εκκλησιαστικών ειδήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στόχος του είναι να προσφέρει έγκαιρα, ολοκληρωμένη και έγκυρη ενημέρωση με έμφαση στις πρωτοβουλίες και τις δραστηριότητες της Ορθοδοξίας και των κατά τόπους Εκκλησιών της.
Ταυτόχρονα μέσω της αρθρογραφίας κληρικών, θεολόγων, ειδικών επιστημόνων, δημοσιογράφων κ. α. η οποία θα δημοσιεύεται στην ειδική ενότητά του «Αφιερώματα», το Αmen.gr, επιδιώκει την ανάπτυξη ενός γόνιμου Θεολογικού, Κοινωνικού και Επιστημονικού διαλόγου στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν και όλοι οι αναγνώστες και οι επισκέπτες του δικτύου.
Άλλωστε ο διάλογος είναι και η βασική οδός για την ειρηνική συνύπαρξη διαφορετικών κοινοτήτων, λαών, Θρησκειών και πολιτισμών σε μια εποχή πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών αντιπαραθέσεων και συγκρούσεων.
Δημιουργός και διαχειριστής της Πύλης Εκκλησιαστικών Ειδήσεων, Αmen.gr, είναι ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Παπαχρήστου, εκκλησιαστικός συντάκτης της εφημερίδας «Καθημερινή» και του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ 100,3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου